Frans de Smit (43) treedt aan bij GlobeScope als Chief Information Security Officer (CISO). “Werken aan veilige en betrouwbare dienstverlening in een flexibele setting, daar hou ik van!”


Wat is je achtergrond?
“Ik zit mijn hele leven al in de IT. De aflopen 8 jaar hou ik me specifiek bezig met informatiebeveiliging en data privacy. Via een opdracht bij een klant leerde ik Patrick Laenen (algemeen directeur van GlobeScope) kennen. Zodoende ben ik hier terechtgekomen.”

Wat ga je als CISO bijdragen aan GlobeScope?
“GlobeScope levert gespecialiseerde IT-oplossingen en groeit hard. Juist in deze groeifase is het van belang om extra aandacht te besteden aan de veiligheid van onze producten en diensten. Een veilige en betrouwbare dienstverlening voor de klant is van onschatbare waarde. Als CISO ga ik informatiebeveiliging en data privacy naar een hoger plan tillen met de ISO27001, de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en de AVG als richtinggevende kaders.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Mijn kinderen zijn nog redelijk jong: 6, 8 en 11 jaar oud. Daar gaat natuurlijk een hoop tijd naartoe. Daarnaast hou ik van stevige muziek en speel ik graag gitaar. Een mooie reis kan ik ook waarderen!”

Interesse in onze oplossingen? Vraag een demo of kennismaking aan via het contactformulier.