Roland Dalmulder is als rot in het vak een belangrijke schakel in het devops-team van GlobeScope. “Mooie IT-oplossingen ontwikkelen is mijn werk én mijn hobby.”

Wat is je achtergrond?
“Ruim 15 jaar geleden startte ik mijn eigen softwarebedrijf. Ik maak ondere andere software voor Joomla, het opensource contentmanagementsysteem waarmee wij bij GlobeScope ook graag werken. Hoe ik bij GlobeScope terechtkwam? Tijdens mijn werk daar leerde ik Arie Smitskamp (Adviseur GlobeScope) kennen, hij heeft me geënthousiasmeerd om deel uit te maken van team GlobeScope.”

Wat is jouw rol binnen GlobeScope?
“Waar ik goed in ben: softwareoplossingen ontwikkelen. Met mijn inzet hoop ik binnen GlobeScope bij te dragen aan hoogwaardige softwareoplossingen voor onze klanten. De vraagstukken binnen GlobeScope zijn actueler dan ooit, dat maakt het interessant om ermee bezig te zijn. Momenteel ben ik bezig met de BAG-synchronisatie, een leuke uitdaging waarin het zaak is om een grote dataset te verwerken en bruikbaar te maken voor onze GlobeScope-producten.”

Wat doe je in je vrije tijd?
“Ook ik mijn vrije tijd werk ik graag aan het Joomla-project, dat is en blijft mijn hobby. Daarnaast ben ik fanatiek hardloper en bereid ik me voor op de Rotterdam Marathon van 2023.”

Benieuwd naar de rest van team GlobeScope? Je vindt ons hier.