Blog

Nieuws en ontwikkelingen

Sinds 1 maart versterkt Tom van Velzen (28) het team op het gebied van tekst en communicatie. “Heldere en doordachte communicatie is essentieel voor een snelgroeiende organisatie als GlobeScope. Daar maak ik graag onderdeel van uit!”

Hoe ga jij GlobeScope verder helpen?
“Ik neem het stokje over van mijn vakgenoot en Redactieprofs-collega Helene de Bruin. Zij legde de afgelopen twee jaar de basis voor GlobeScopes communicatiestrategie. Het is aan mij om haar werk voort te zetten en verder uit te bouwen. Dat houdt in dat ik blogs schrijf, onze zichtbaarheid op sociale media vergroot en help de groeiende productportfolio van GlobeScope onder brede aandacht te brengen. Daarnaast stimuleer ik het team om bij te dragen aan onze externe communicatie en denk ik mee over hoe we onze scale-up de komende                                                                                         tijd nog beter kunnen gaan profileren.”

Waarom jij?
“Als freelance tekstschrijver en communicatieprofessional help ik organisaties in allerlei sectoren om intern en extern van zich te laten horen. Wat ze willen communiceren en aan wie is vaak al bekend, maar hoe en met welke woorden: die puzzel los ik graag op. Juist voor een organisatie als GlobeScope, met hypermoderne IT-oplossingen, is het belangrijk om de deskundigheid van onze experts om te zetten in begrijpelijke taal voor de gebruiker.”

Wat doe je in je vrije tijd?
“Vissen op zee, langeafstandswandelingen en tuinieren. Mijn vrouw en ik zijn echte buitenmensen. Voor een extra dosis frisse lucht helpen we ’s weekends graag mee in het onderhoud van Rotterdams buurtinitiatief De Spoortuin. Dat ik ook graag tandem rijd en legpuzzels maak, dat hoeft niemand te weten.”

Benieuwd naar onze oplossingen of een baan bij GlobeScope? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 
Cookie?

Wij gebruiken anonieme cookies om deze website te verbeteren (tracking cookie).
Staat u dit toe?