Monalisa Das (32) versterkt team GlobeScope als quality assurance consultant. De kwaliteit van onze infrastructuur en eindproducten nog strakker beheersen: dat is haar missie. “Mijn enthousiasme en ervaring als software test engineer ga ik inzetten voor de verdere groei en bloei van GlobeScope.”

Wat bracht jou helemaal vanuit India bij Globescope?
“Ik ben opgegroeid in de staat Assam in India, een prachtig bos- en bergrijk gebied. Na mijn bachelor Technology in Chennai heb ik 9 jaar gewerkt bij een groot IT-bedrijf, uiteindelijk als Senior Test Engineer. In augustus 2021 ben ik naar Nederland verhuisd om een master Information Sciences te doen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens een digital architecture event hoorde ik over de projecten van GlobeScope; die zijn relevanter dan ooit en spraken me enorm aan.”

Wat houdt je functie precies in?
“Als Quality Assurance Consultant ga ik het team helpen om de processen te stroomlijnen om de kwaliteit van ons werk nóg verder op te schroeven. Eerst ga ik samen met algemeen directeur Patrick Laenen de basis leggen voor een structuur van het quality control framework. Op basis van prioriteiten gaan we deze verfijnen en verder uitbouwen. Zo wil ik bijdragen aan de verdere groei en bloei van GlobeScope.”

Hoe is het om te werken bij GlobeScope?
“De ondersteunende omgeving binnen GlobeScope springt meteen in het oog. We zijn vrij om onze ideeën te uiten en genieten van flexibele uren en een prettige werkcultuur. Iedereen waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad, is vriendelijk, getalenteerd en hardwerkend. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met dit team.”

Wat doe je naast werken en studeren?
“Reizen en leren over cultuur en geschiedenis vind ik geweldig. Mijn lijst van 9 bezochte landen hoop ik snel uit te breiden. Daarnaast wandel, zwem en fiets ik graag. Nederland is een prachtig land om rond te fietsen. In India had ik nog een bijzondere hobby: gewonde straathonden opvangen en verzorgen. Dankbaar werk!”

Meer weten over team GlobeScope? We stellen ons graag aan je voor.