De ToezichtsApp is het product dat optimale digitale en integrale ondersteuning levert aan toezichthouders bij het uitvoeren van controles op locatie. De focus ligt op het toezicht in het kader van de Wet Milieubeheer, maar de oplossing is dermate flexibel opgezet dat op verzoek ook andere typen toezicht in het veld ermee ondersteund kunnen worden. Dit product werkt op tablets, laptops en desktops.

Voordelen

Met de ToezichtsApp hebben toezichthouders snel inzicht in de gegevens van een locatie en kunnen op gestructureerde wijze wijzigingen worden aangebracht. De ToezichtsApp zet de toezichthouder centraal en biedt het complete scala aan ondersteuning en mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld digitale checklists, de mogelijkheid om foto's van situaties te maken, geografisch inzicht in de omgeving van de bezochte locatie en zowel online als offline gebruik.

Het proces

Het proces van mobiel toezicht is slimmer ingericht. De voorbereiding kan thuis op de laptop of op het werk op de desktop. De relevante gegevens gaan op de tablet mee het veld in en worden na invulling, aanvulling of wijziging probleemloos teruggeladen naar de thuisbasis. Na de inspectie doorloopt de zaak een flexibel instelbare workflow van toetsen en vrijgeven.

Koppeling aan eigen VTH-systeem

De ToezichtsApp is ontwikkeld als zelfstandig tool voor de toezichthouder in het veld en gedraagt zich als een mobiel digitaal werkdossier gevuld met de reeds beschikbare gegevens. De toezichthouder kan in dat werkdossier aanpassingen doorvoeren in het veld. De ToezichtsApp wordt gevoed uit het VTH-bronsysteem van de organisatie zelf en de toegevoegde of bijgewerkte gegevens worden terug geleverd naar het VTH-bronsysteem (na controle). Dat vraagt om slimme koppelingen met het eigen VTH-systeem. GlobeScope analyseert, adviseert en realiseert samen met de klant de optimale koppeling tussen de ToezichtsApp en het eigen VTH-systeem.

Informatie

Meer informatie over deze oplossing, een demo of een workshop? Neem contact met ons op.

 

Alle oplossingen van GlobeScope zijn ontwikkeld op een platform- en browseronafhankelijk framework en worden aangeboden als Software as a Service (SaaS) oplossing. Dat betekent geen installaties en implementaties op uw organisatie-eigen infrastructuur.

Onze oplossingen zijn qua authenticatie aan te sluiten op Azure Active Directory (AD). Eventuele (data-) koppelingen worden op maat gemaakt zodat ze optimaal aansluiten op systemen van uw organisatie.

Onze SaaS oplossingen draaien op Nederlandse bodem in een hoog beveiligde NEN 27001-gecertificeerde cloudomgeving met SSL-encrypted gegevensverbindingen. Naar wens kunnen ook VPN-verbindingen worden gerealiseerd.